Een samenleving waar iedereen de ruimte heeft om zijn of haar volle potentieel te ontdekken en te benutten.


Human Districts is ontstaan uit het geloof dat iedereen een unieke gave heeft om op zijn manier een meerwaarde te zijn voor onze maatschappij. Om dit potentieel te ontdekken en te benutten hebben we nood aan voldoende financiële, mentale en fysieke ruimte om dit te kunnen doen.


Om naar zo’n maatschappij te gaan is er nog heel wat werk voor de boeg. Daarom zet Human Districts zich in om de risico’s en de financiële drempels op verschillende domeinen te verwijderen voor diensten en producten die deze doelstelling bekomen. De overheid slaagt er maar niet in om deze taak op zich te nemen alsook het niet aan de burger is op constante basis deze risico’s en investeringen te dragen.

Energiebelangen verdedigen

Energie is een eerste domein waarbij wij jouw energiebehoefte verdedigen. In een eerste fase door iedereen toegang te geven tot betaalbare groene stroom. In de toekomst zullen we onze diensten uitbreiden naar isolatie, dubbel glas, LED verlichting, enz. Zodat iedereen kan genieten van een energiezuinige woning en maandelijks bespaart op zijn energiefactuur.

De betaalbare stad

Wonen is een tweede domein waarbij wij de stad opnieuw betaalbaar maken. Dankzij sterke partnerships lanceren we binnenkort een woonmodel dat de stad opnieuw betaalbaar moet maken. Eerst door een drastische verlaging van de maandelijkse huurprijs en bijhorende lasten door te voeren. Vervolgens door de drempel tot het bezitten van een woning te verlagen.