fbpx

Een spaarboekje kost je geld.

Traditionele spaarboekjes en pensioensparen leveren nog weinig op. De interestvoeten voor spaarrekeningen zijn historisch laag.

1000 euro is na een jaar nog slechts 970 euro waard. Dit komt door de stijgende inflatie. Kortom, de waarde van jouw zuurverdiende spaarcenten daalt elke dag. Meer en meer Belgen zoeken daarom naar een veilig en rendabel alternatief.

Vastgoed is zo’n interessant en veilig alternatief. De langetermijnrentes op woonleningen staan historisch laag waardoor investeerders zoals jij nu genieten van een hoger rendement.

We horen je het al denken: “Investeren in vastgoed is duur”, “Ik heb al een hypotheek”, “Genieten van hoge rendementen is weggelegd voor kapitaalkrachtigen”. Maar ook met een klein startkapitaal kan je investeren in vastgoed!

Evolutie residentieel vastgoed België

Hoe beleggen in vastgoed met weinig middelen?

Om te investeren in vastgoed moet je geen 20.000-40.000 euro op tafel te leggen of een zware lening aangaan bij de bank.

Vanaf €150 kan je aandelen kopen in het Vastgoedfonds. Zo’n fonds financiert meerdere woningen waarvan jij aandelen koopt. Een aandeel vertegenwoordigt een stukje van de woning waarin jij mee investeert. Dankzij dit aandeel ontvang je een onmiddellijk rendement in de vorm van huurinkomsten. Ook wanneer de woning stijgt in waarde ontvang jij meer geld bij de verkoop van jouw aandeel.

Jouw geld rendeert zonder kopzorgen

In enkele klikken ben je trotse eigenaar van zo’n aandelen. Het Vastgoedfonds heeft ook een ontzorgend aspect. Je moet zelf niet instaan voor de administratie, de banklening, het verhuur, het onderhoud, etc. Gemakkelijk toch?

Start jij ook met beleggen in vastgoed?

Ontdek het Vastgoedfonds
humandistricts

Author humandistricts

More posts by humandistricts

Leave a Reply